Broj nekretnine: 18/2020-i1

ODLIČNA LOKACIJA – Poslovni prostor površine 92,40 m², pored glavne ceste i autobuske stanice, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Iznajmljuje se multifunkcionalan poslovni prostor ukupne površine cca. 92,40 m². Prostor je podijeljen u 2 etaže, odnosno cca. 70,00 m² u prizemlju i cca. 22,40 m² u suterenu. Nalazi se uz glavnu cestu, preko puta T.C. “Brčanska Malta”. Ispred prostora se nalazi autobuska stanica. Zbog visine stropa u glavnoj prostoriji, moguća je nadogradnja galerija površine 30 m² – 60 m², a sve u zavisnosti od potreba zakupca. S obzirom na veoma frekventnu lokaciju i dobru spratnost, ova nekretnina je veoma pogodna za poliklinike i ordinacije, banke, mikro kreditne organizacije, osiguravajuće kuće, kancelarijske, trgovačke i slične djelatnosti.

Prednja strana prostora je urađena u velikim staklenim panelima, što ovaj prostor čini veoma svijetlim i prozračnim. Ulaz u prostor je sa prednje strane, direktno sa trotoara i glavne ulice, a sa zadnje strane objekta se nalazi zajednički parking i sporedni ulaz za osoblje i dostavna vozila. Prizemlje se sastoji iz  glavne prostorije, koja je na sredini podijeljena pregradnim zidom i ima dva ulaza sa prednje strane, jedne manje prostorije, toaleta sa predprostorom i stepeništa koje vodi u suteren. Suteren se sastoji iz jedne prostorije i širokog stepenišnog prostora.

Prostor je spojen na gradsko centralno grijanje sa kalorimetrom/kaliometrom, posjeduje vlastiti vodomjer, ventilaciju, hidrant i instalaciju za alarm i video nadzor. Plato koji se proteže ispred objekta je osvijetljen, a iznad njega je moguće postaviti velike svijetleće reklame. Zajednički parking se nalazi iza zgrade.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi uz glavnu cestu u ul. Maršala Tita, preko puta T.C. “Brčanska Malta”. Objekat je pozicioniran tako da mu se može pristupiti iz ulice M. Tita sa prednje strane i iz ulice Armije BiH, sa zadnje strane. U krugu od cca. 300 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, frizerski saloni, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “BINGO”, osiguravajuće kuće, tehnički pregled vozila, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vanjska PVC i aluminijumska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Pod keramičke pločice. Telefonski priključak.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.