Broj nekretnine: 41/2018-P1

ODLIČNA INVESTICIJA – Stara kuća u strogom centru Tuzle, pogodna za hotel ili manji stambeni objekat, pored Narodnog pozorišta i Konzulata R. Hrvatske

Opis nekretnine

Prodaje se stara kuća ukupne površine cca. 350,00 m², spratnosti Sut+Pr+1. Izgrađena je na ravnoj parceli ukupne površine 214,00 m². Nalazi se u ulici Kazan mahala, u naselju Centar. Udaljena je cca. 50 metara od Narodnog pozorišta Tuzla, Raiffeisen Banke i  Konzulata Republike Hrvatske, sa zapadne strane, a naslonjena je na Hotel Heartland sa istočne strane. Od Panonskih jezera je udaljena  cca. 300 metara. Kući se pristupa sa prednje strane iz ulice Kazan mahala u kojoj je čitavom dužinom dozvoljeno parkiranje uz naplatu parkinga. Iza kuće se nalazi manje ograđeno dvorište površine 60,00 m².

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Zbog svoje lokacije u centralnoj gradskoj zoni, blizine Panonskih jezera, centra grada i svih gradskih sadržaja ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju za izgradnju hotela, pansiona ili manjeg stambenog objekta.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici Kazan mahala u naselju Centar. Ovo je strogi gradski centar i svi gradski sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini. U krugu od cca. 300 metara se nalaze pješačka zona “Korzo”, Panonska jezera, Trg Slobode sa velikom fontanom, Gradski park, zelena pijaca, MUP TK, banke, apoteke, ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobuska stajališta.