Broj nekretnine: 155/2016-P1

SNIŽENO! ODLIČNA INVESTICIJA – Devastirana kuća u centru pogodna za hotel, pored Trga Slobode sa velikom fontanom i raskrsnice “Skver”

Opis nekretnine

Prodaje se devastirana kuća ukupne površine cca. 300,00 m², spratnosti Pr+1+Pot. Izgrađena je na ravnoj parceli površine 268,00 m². Nalazi se u Staroj ulici u Atik mahali, naselje Centar. Udaljena je cca. 50 metara od Trga Slobode sa velikom fontanom, sa istočne strane i  raskrsnice “Skver” i supermarketa “Konzum” sa zapadne strane. Od Panonskih jezera je udaljena  cca. 200 metara. Kući se pristupa sa prednje strane iz Stare ulice u kojoj je čitavom dužinom dozoljeno parkiranje uz naplatu parkinga. Iza kuće se nalazi ograđeno dvorište sa pomoćnim objektom u kojem je nekada radila picerija.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Zbog svoje lokacije u centralnoj gradskoj zoni, blizine Panonskih jezera, centra grada i svih gradskih sadržaja ova nekretnina predstavlja odličnu investiciju za izgradnju hotela ili pansiona.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u Staroj ulici u Atik mahali, naselje Centar. Udaljena je cca. 50 metara od Trga Slobode sa velikom fontanom, sa istočne strane i  raskrsnice “Skver” i supermarketa “Konzum” sa zapadne strane. U krugu od cca. 300 metara se nalaze Panonska jezera, Trg Slobode sa velikom fontanom, Dom zdravlja, TC. “Omega”, banke, apoteke, ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobuska stajališta.