Broj nekretnine: 4/2013-P

NOVA CIJENA! Odlična građevinska parcela površine 1.510 m² uz magistralni put M18, Husino, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 1.510 m². Parcela je udaljena 100 m od salona građevinskog materijala, keramike I sanitarija “BIBA-BIH”. Pristup parceli je direktno sa magistralnog puta M18 Tuzla-Sarajevo. Obzirom da se nalazi uz magistralni put M18 ova nekretnina je pogodna za sve vidove investicija. Uzevši u obzir: lokaciju nekretnine, činjenicu da se u neposrednoj blizini nalaze sjedišta renomiranih domaćih i stranih kompanija, pravilan oblik parcele kao i dobru uvezanost sa gradskim saobraćajnicama, ova nekretnina, sa cijenom od 46,00 KM/m², spada u atraktivne i potencijalno izuzetno profitabilne investicije. Parcela je sa prednje (kraće) strane omeđena saobraćajnicom i direktno je vezana na magistralni put. 20 m od parcele se nalazi autobuska stanica. Na parceli je moguća gradnja i vlasnik posjeduje urbanističku saglasnost za dva stambeno-poslovna objekta gabarita 12X12 m i spratnosti P+2. Parcela se nalazi na blago nagetom terenu. Priključci za struju, vodu, kanalizaciju i telefon se nalaze neposredno uz samu parcelu.

NAPOMENA: Parcela nema uknjižen pristupni put.

 

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna,  potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije „Tk Nekretnine“ u Džafer Mahali br.10 na Skveru.

 

Lokacija:

Parcela se nalazi u naselju Husino, Općina Tuzla. Udaljena je 100 m od salona građevinskog materijala, keramike I sanitarija “BIBA-BIH”. Magistralni put M18 Tuzla-Sarajevo prolazi uz samu parcelu što omogućava odličnu povezanost sa okolnim mjestima Tuzlom, Živinicama i Lukavcem. Autobusko stajalište je udaljeno 20 m od parcele.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.