Broj nekretnine: 13/2014-i1

Odličan poslovni prostor, površine 70,42 m², na visokofrekventnoj lokaciji, pored velike pijace i mosta “Kipovi”

Opis nekretnine

Izdaje se poslovni prostor ukupne površine 70,42 m². Nalazi se na odličnoj poslovnoj lokaciji pored velike pijace i mosta “Kipovi”, u Franjevačkoj ulici. Prilaz poslovnom prostoru je direktno sa ulice, a ispred prostora se nalazi parking i mjesto za istovar/utovar robe. Poslovni prostor se sastoji od izložbeno-prodajnog dijela i kancelarijsko-skladišnog dijela u prizemlju, ukupne površine 49,60 m², i galerije površine 20,82 m².  Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine velike pijace, visokoškolskih ustanova, ugostiteljsko-trgovačkih objekata i drugih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i dobre iskorištenosti prostora može se koristiti za ugostiteljsko-trgovačke djelatnosti, kancelarije, predstavništva manjih firmi i sl.

NAPOMENA: Vlasnik je ostavio mogućnost da se unutrašnje uređenje prostora uredi po potrebama i dogovoru budućeg zakupca i vlasnika nekretnine.

 

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na odličnoj poslovnoj lokaciji pored velike pijace i mosta “Kipovi”, u Franjevačkoj ulici. Prednjim dijelom je okrenut prema Franjevačkoj ulici.  Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine velike pijace, visokoškolskih ustanova, ugostiteljsko-trgovačkih objekata i drugih gradskih sadržaja. U krugu od 200 metara nalaze se: velika pijaca, Trg Slobode, Narodno pozorište, banke, apoteke, srednjoškolske i visokoškolske ustanove razni ugostiteljsko-trgovački objekti i taxi/autobuska stajališta.