Broj nekretnine: 2/2017- NP

Odličan poslovni prostor, 76 m², na visokofrekventnoj lokaciji, pored TC “Mercator”-a, zgrada “Titanik”, Centar

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan poslovni prostor ukupne  površine 76,00 m². Prostor se nalazi na odličnoj  poslovnoj lokaciji preko puta tržnog centra “Mercator” u zgradi “Titanik”. Prednjim dijelom je okrenut prema T.C. “Mercator” dok se iza nalazi stambeno-poslovni objekat “Avaz” i T.C. “Robot”. Poslovni prostor se sastoji od dvije etaže, približno iste kvadrature, koje su povezane stepeništem. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine škola i fakulteta, TC “Mercator-a”, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, Općine Tuzla, Hotela Tuzla, općinskog i kantonalnog Suda, MUP-a TK, glavne Pošte i velikog broja banaka. Zbog svoje lokacije i dobre iskorištenosti prostora može se koristiti za ugostiteljsko-trgovačke djelatnosti, kancelarije, predstavništva manjih firmi i sl.

Grijanje nekretnine se obavlja preko radijatora spojenih na centralni gradski toplovod, a hladjenje preko dva klima uređaja marke “LG “ jačine 12 000 BTU. Za dobru prozračnost prostorija brine se ventilacija koja je instalirana u spušteni strop. Pod u obadvije prostorije je obložen laminatom, a na stepeništu koje povezuje dvije etaže i u toaletima, pod je obložen keramičkim pločicama. Vanjska stolarija je izvedena od eloksiranog aluminijuma sa termoizolacionim i foto osjetljivim “stropsol” staklima. Veliki prozorski portali čine ovu nekretninu svijetlom i prozračnom.  Nekretnina takodje posjeduje i trofaznu struju, priključak za kablovsku TV i telefonski priključak.

Ispred objekta se nalazi zajednički parking za više od 100 vozila.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na odličnoj  poslovnoj lokaciji preko puta tržnog centra “Mercator” u zgradi “Titanik”.  Prednjim dijelom je okrenuta prema T.C. “Mercator” dok se iza nalazi stambeno-poslovni objekat “Avaz” i T.C. “Robot”.  Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila, zbog neposredne blizine škola i fakulteta, TC “Mercator-a”, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, Općine Tuzla, Hotela  Tuzla, općinskog i kantonalnog Suda, MUP-a TK, glavne Pošte i velikog broja banaka.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija od eloksiranog aluminijuma sa termoizolacionim i foto osjetljivim “stropsol” staklima. Dva klima uređaja marke “LG” jačine 12 000 BTU. Automatski osigurači. Vodomjer. Trofazna električna energija. Nužna rasvjeta. Telefon. Kablovska TV. Parking.