Broj nekretnine: 4/2018-i1

Odličan, multifunkcionalan poslovni prostor površine 71 m², na extra lokaciji, uz glavnu saobraćajnicu, ulica M. Tita, Bulevar

Opis nekretnine

Izdaje se multifunkcionalan, dvostrano orijentisan, poslovni prostor površine cca. 71,00 m². Nalazi se preko puta Pivare “Tuzla”, na veoma atraktivnoj i prometnoj lokaciji, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Bulevaru, u ulici Maršala Tita. Neposredno uz poslovni prostor se nalaze apoteka, dva butika, i aščinica i slastičarna “Sarajka”. Poslovni prostor se sastoji iz jedne velike prostorije i toaleta sa predprostorom. Poslovni prostor ima pristup sa prednje i sa zadnje strane objekta. Glavni ulaz je sa prednje strane, i ima pristup direktno sa trotoara i ulice, a zadnji ulaz ima pristup sa parkinga (koji se nalazi odmah uz zgradu), odakle je omogućen i utovar/istovar robe. Zbog  prometne lokacije, odličnog pristupa, funkcionalnosti i velikih prozorskih portala, može se koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, filijale banaka, polikliniku, predstavništva firmi, ugostiteljske i slične djelatnosti.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na veoma atrakivnoj i prometnoj lokaciji, u prizemlju stambeno-poslovne zgrade na Bulevaru, u ulici Maršala Tita. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 200 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarket “Bingo Plus”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Mikrostanica Doma zdravlja, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, glavna pošta, apoteke, banke i zelena pijaca.

 

 

Standard:

Grijanje na struju. Vanjska i unutrašnja stolarija aluminijum. Pod mermerne pločice.  Telefonski priključak. Automatski osigurači.