Broj nekretnine: 161/2015-P

NOVA CIJENA -Novoizgrađena, visoko kvalitetna kuća, površine 200 m², sa dvije stambene jedinice i garažom, u blizini “Tuzlanke”

Opis nekretnine

Prodaje se novoizgrađena kuća ukupne stambene površine cca. 200,00 m², spratnosti Pr+1+Pot, sa dvije zasebne stambene jedinice. Dimenzije kuće su 10 X 9,0 metara, a izgrađena je 2013. godine na parceli površine 218,00 m². Nalazi se na ravnijem terenu, u naselju Mosnik, cca. 100 metara od supermarketa “Bingo” i osnovne škole i obdaništa, a ima pristup direktno sa asfaltnog puta. Kuća je pravljena po modernim standardima gradnje, a posebna pažnja je posvećena kvaliteti ugrađenih materijala. Pored kuće se nalazi pomoćni objekat u kojem je smještena garaža dimenzija 5,50 x 4,0 metra sa automatskim rolo vratima, vešeraj i kotlovnica sa ostavom. Nekretninu karakteriše visok kvalitet gradnje, dobra lokacija i blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi odličan raspored prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasijana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: U prizemlju kuće nalazi dvosoban stan sa zasebnim ulazom i trenutno se iznajmljuje studentima, tako da budući vlasnik može odmah početi ostvarivati povrat uloženih sredstava.

Vlasnik je takođe zainteresovan za zamjenu za manji stan u Tuzli uz doplatu kupca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Mosnik, cca. 100 metara od supermarketa “Bingo” i osnovne škole i obdaništa i cca. 200 metara od južne magistralne ceste. U neposrednoj blizini se nalaze većina srednjoškolskih i visokoškolskih ustanova, TC “Omega”, SC “Mejdan”, supermarketi “Bingo”, “DM”, “Konzum”, zelena pijaca, banke, apoteke i taxi/autobuska stajališta. Ovo naselje karakteriše blizina centra grada.

Sadržaj:

Prizemlje

Dvosoban stan cca. 45,00 m², koji se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika.

Sprat i Potkrovlje:

Četvorosoban stan cca. 155,00 m², koji se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila, hodnika, ulaznog hola, stepenišnog prostora, balkona i velike terase na spratu i 3 spavaće sobe, kupatila, predsoblja i stepenišnog prostora u potkrovlju.

Pomoćni objekat:

– Garaža, kotlovnica sa ostavom za ugalj i vešeraj.

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. Podno grijanje na spratu, a u ostalim djelovima kuće radijatori. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi keramičke pločice na spratu i potkrovlju, a laminat u prizemlju. Bojler spojen na centralno grijanje. 3 klima uređaja. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet. Privatni parking. Garaža.