Broj nekretnine: 3/2023-i1

Novoizgrađena skladišna hala površine 1200 m², sa kancelarijskim prostorom 130 m², pored “GUMA M” salona automobila i Gazprom pumpe, Šićki Brod, Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljuje se dio novoizgrađene, moderne skladišne hale u površini od 1200 m², sa kancelarijskim prostorom površine 130 m², asfaltiranim manipulativnim prostorom ispred i oko hale, i velikim parkingom. Hala se nalazi pored magistralnog puta M-18, petlje Šićki Brod i Termoelektrane Tuzla, u naselju Šićki Brod. Kamionima i dostavnim vozilima pristup hali je omogućen direktno sa magistalnog puta, a onda preko asfaltirane ceste kojom se, iza salona automobila “GUMA M” i benzinske pumpe “Gazprom”, dolazi do hale. Režijski troškovi (struja i voda), brzi internet, kancelarijski namještaj, obezbjeđenje objekta, video nadzor, alarm i vatrodojava su uračunati u cijenu najma. Više informacija na broj 062-332-393 ili na email  nihad@tknekretnine.ba

Ovo je veoma atraktivna lokacija sa izuzetnom saobraćajnom povezanošću, a petlja Šićki Brod je udaljena svega nekoliko stotina metara od hale. Hala je izgrađena 2023. godine od nosive armirano-betonske konstrukcije i PU sendvič – panela debljine 10 cm. Visina stropa u objektu (do nosivih greda) je 9 metara. Pod je urađen od fero betona, a vanjska stolarija je aluminijumska sa toniranim termoizolacinim staklima. Posjeduje 3 rolo vrata sa bočnih strana, širine 3,5 metra i visine 5 metra, za ulaz i istovar dostavnih vozila i kamiona, i 2 bočna ulaza za osoblje. U prizemlju objekta se nalazi ulazni hol sa stepeništem koje vodi na sprat do kancelarijskog prostora. Na spratu objekta se nalazi kancelarijski prostor površine 130 m² i dva zajednička toaleta. Objekat je obezbijeđen alarmom sa vatrodojavom i video nadzorom koji pokriva sve ulaze u halu, plato ispred i oko objekta, i ulaznu kapiju sa pristupnim putem. Okretanje kamiona sa prikolicom je nesmetano na platou ispred objekta, a širina puta pored hale je 4 metra.

 

NAPOMENA: Jedan dio ove skladišne hale, kao i dio kancelarija u prizemlju i na spratu, već koristi jedna renomirana Tuzlanska firma.

 

Lokacija:

Poslovni objekat – hala se nalazi pored magistralnog puta M-18, petlje Šički Brod i Termoelektrane Tuzla, u naselju Šićki Brod. U krugu od cca. 1000 metara nalaze se: petlja Šički Brod, Termoelektrana Tuzla, “Zeka Comerc”, “Gazprom” benzinska pumpa, “Bingo” Uprava i Logistički centar, Carinska zona TK, i skladišta i predstavništva raznih kompanija. Izuzetna saobraćajna povezanost, jednostavan pristup i pozicija na tromeđi gradova Tuzla, Lukavac i Živinice, čine ovu lokaciju odličnim poslovnim izborom.

 

Standard:

Grijanje i hlađenje na struju – toplotne pumpe. Vanjska aluminijumska stolarija sa toniranim termoizolacionim staklima. Unutrašnja staklena stolarija. Pod hale fero beton. Keramičke pločice u toletima. Etison u kancelarijama i hodnicima. Telefonski priključak. Internet. Alarm sa vatro dojavom. Video nadzor. Privatni parking.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.