Broj nekretnine: 10/2016-i1

NOVOIZGRAĐENI APARTMANI – Dnevno, sedmično ili mjesečno iznajmljivanje. 12 potpuno namještenih apartmana u Tuzli

Opis nekretnine

Iznajmljuje se 12 (dvanaest) novoizgrađenih, potpuno namještenih, dvokrevetnih apartmana.  Moguće je dnevno, sedmično ili mjesečno iznajmljivanje pojedinačnih apartmana ili iznajmljivanje kompletnog objekta. Nalaze se Fočanskoj ulici koja je udaljena cca. 200 metara od naselja Sjenjak. Svaki apartman ima  vlastiti ulaz i vlastito kupatilo.  2 veća apartmana posjeduju i opremljenu kuhinju. Svaki apartman posjeduje kablovsku TV i Wi-Fi internet. Svi apartmani imaju lijep pogled na okolni krajolik sa dosta zelenila, a ispred objekta se nalazi privatni parking za 10 vozila.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na cca. 200 metara od naselja Sjenjak i autobuske/taxi stanice, a na samo 5 minuta vožnje se nalaze TC “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Općina Tuzla, Hotel Tuzla, Stambeno-poslovni kompleks “Mellain”, Slana banja lječilište “Aqua Bristol”, Općinski i Kantonalni sud, MUP-a TK, sportski tereni, glavna Pošta, Panonska jezera i većina  banaka.

 

Standard:

Vlastito centralno grijanje na čvrsta goriva i solarnu energiju. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Automatski osigurači. Kablovska TV. Internet. Privatni parking.