Broj nekretnine: 30/2021-i2

NOVOGRADNJA-zgrada 15.Maj! Nov, nekorišten dvosoban stan površine 54,00 m² sa terasom, naselje Sjenjak

Opis nekretnine

Izdaje se nov, nekorišten stan u novogradnji (zgrada 15. Maj) uknjižene površine 54 m². Nekretnina se nalazi na sedmom spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Nova gradnja, dobra kvadratura, funkcionalna dispozicija, odlična lokacija, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 7.spratu stambene zgrade u novogradnji u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Ovo je jedno od, za miran i ugodan porodičan život, atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta. Osnovna škola i obdanište se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Termoizolaciona vanjska PVC stolarija. Kvalitetna unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u sobama i hodniku. Keramika u kuhinji i kupatilu. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata. Vodomjer.