Broj nekretnine: 96/2019-P2

NOVOGRADNJA “STUPINE UŠĆE” ! Garaža površine 19,16 m², SPO “Stupine Ušće”

Opis nekretnine

Prodaje se garaža površine 19,16 m². Predmetna garaža se nalazi na prvom nivou u kompleksu podzemnih garaža u suterenu novoizgrađenog stambeno poslovnog centra ulici Maka Dizdara, naselje Stupine Ušće. Prilaz garaži je asfaltnim putem direktno iz ulice Maka Dizdara, koja prolazi kroz naselje Stupine. Kompleks garažnih prostora je rađen po savremenom evropskom konceptu po visokim bezbjednosnim standardima (senzori za vatro i vodo dojavu).

Lokacija:

Garaža se nalazi kompleksu garaža u suterenu novoizgrađenog stambeno poslovnog centra SPO “Ušće” u ulici Maka Dizdara. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Kvalitetna garažna vrata na daljinsko upravljane. Rasvjeta u garaži. Ulaz u kompleks garaža kontrolisan daljinskim upravljaćem. Vodo i vatro dojava u kompleksu garaža.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.