Broj nekretnine: 5/2019-i1

NOVOGRADNJA – STUPINE A1 – Namješten trosoban stan za studente, površine 68 m², pored Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten trosoban stan u novogradnji, zgrada Stupine A1, ukupne površine 68,00 m². Nalazi se na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa 2 lifta,  pored Hotela Tuzla. Moguće je iznajmiti samo jednu sobu. Cijena 230 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, toaleta, kupatila, hodnika i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Kompletan namještaj u stanu, ugradbena kuhinja sa električnim uređajima i veš mašina, su novi.  Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta Stupine A1, pored Hotela Tuzla. U krugu od 300 metara se nalaze: Hotel „Mellain“, Općina Tuzla, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, fakulteti, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.