Broj nekretnine: 52/2020-N

NOVOGRADNJA – SPO “DELTA AAM-3” – Trosoban stan u izgradnji, površine 64,58 m², 8. sprat, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se trosoban stan površine 64,58 m², na 8. spratu (nije posljednji sprat) stambene zgrade u izgradnji, SPO “DELTA AAM-3”, u Lukavcu. Cijena stana iznosi 1550 KM/m2 sa uračunatim PDV-om i plaćenim komunalnim priključcima (struja, voda i grijanje). Za detaljnije informacije o mogućim popustima i načinu plaćanja molimo da nas kontaktirate na 035/227-460 ili na e-mail info@tknekretnine.ba
Odličan kvalitet gradnje, maksimalno iskorišten i funkcionalan stambeni prostor, minimalni režijski troškovi, blizina svih gradskih sadržaja i svijetle i prozračne prostorije, osnovne su odlike ove nekretnine. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona. Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja – kalorimetar/kaliometar, što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.
Budući kupci takođe imaju opciju kupovine garaža koje se nalaze u garažnom kompleksu pored zgrade, a cijena garaže iznosi 1000 KM/m² i nije uračunata u cijenu stana.

 

Osnovne karakteristike objekta:
Objekat je stambeno-poslovni a sastoji se od prizemlja i devet spratova. Lokacija objekta je prometno povezana sa gradskim jezgrom, a projektovan je i zadovoljavajući parking prostor.
U prizemlju objekta smješten je poslovni prostor, zajedničke prostorije za stanare, prostor za pumpna postrojenja sa rezervoarima za sanitarnu vodu, i prostor za podstanicu centralnog grijanja. Na svim spratovima smještene su stambene jedinice, tj. stanovi različitih površina.
Svi stanovi su osunčani i osvjetljeni, te u svemu zadovoljavaju propise i preporuke za stambenu gradnju.

 

Tehničke karakteristike objekta:
Zgrada je projektovana u savremenom duhu sa najsavremenijim materijalima, sa Eurocode standardima za stanovanje i sa našom, sada već prepoznatljivom kvalitetom građenja.
Objekat je projektovan sa vanjskim zidovima od ekotermičkog opekarskog bloka debljine 30 cm, toplinski zaštićene fasade od 12 cm, sa produženim malterom od 1,50 cm i završnim fasadnim sistemom sa ljepilom od 1,50 cm po euro standardima toplinske zaštite objekata, što znači da je vanjski zid projektovan sa ukupnom debljinom od 45 cm.
Stepenišni prostor i prostor za lift projektovani su u “duplim” zidovima, zvučno izolovani, čime se postigla zaštita od zvučne i udarne buke. Zidovi između stanova su dupli sa zvučnom izolacijom (Eurocode) što omogućuje intiman i miran boravak u stanu.
Vanjska stolarija je PVC, šestokomorna, ostakljena sa troslojnim IZO staklima od kojih su dva sa “low-e” premazom punjena argonom, sa ugrađenim vanjskim PVC roletnama, i visoke je kvalitete.
Krov objekta je projektovan kao dvovodni krov sa obrnutom strehom, rađen kao ventilirani, toplinski izolovani krov pokriven limom.
Ugradnja agregata na koji je priključen lift, stubišna rasvjeta i pumpa za vodu obezbjeđuju sigurnost nakon nestanka električne energije.
Instalacija klime-instalacija odvoda i dovoda za vanjsku i unutarnju jedinicu klime.
Obezbjeđen kablovski priključak, priključak telefona i interneta svih provajdera na području opštine Lukavac.
Centralno grijanje obezbjeđeno je priključkom na gradsku mrežu.
Unutarnja stolarija stanova je visoke kvalitete obrađena prirodnim materijalima.
Ulazna vrata stanova su protuprovalna vrata visoke kvalitete.
Obrada podova – svi podovi su projektovani kao plivajući pod (zaštita od udarne buke) sa završnom obradom od prirodnih i kvalitetnih materijala po izboru projektanata, ali postoji i mogućnost obrade po želji kupca uz dogovor.
Interfon je ugrađen na ulazu ali i na svakom spratu, tako da u potpunosti kontrolišete prilaz vašem stanu. Takođe za veću sigurnost postoji mogućnost i ugradnje videofona.
Za uređenje enterijera stana možete se obrati projektantima koji će stručnim savjetima i projektima Vaše želje pretvoriti u stvarnost.