Broj nekretnine: 1/2022-N

NOVOGRADNJA – SO “URBAN HOME” – U ponudi još ostao dvosoban stan površine 71,38 m², na 3. spratu

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao ekskluzivni ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje investitora kompanije “UWB GROUP” d.o.o. Tuzla, članica grupe “Babilon” Tuzla, započinje sa prodajom modernih, izuzetno praktičnih stanova i parking mjesta.

Projekat stambeni objekat “Urban Home” se gradi na jednoj od atraktivnijih lokacija u gradu, sa kvalitetno razvijenom i kompletnom infrastrukturom, koja omogućava budućim kupcima komfor i moderan način življenja. Objekat sadrži 27 dvosobnih i trosobnih stanova sa brojnim terasama, 21 unutrašnje i 6 vanjskih parking mjesta, igralište za djecu, i ugodan prostor za odmor za odrasle.

Planirani rok završetka izgradnje je 30.06.2023. godine.

Za detaljne informacije o cijeni i popustima možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

Objekat je pozicioniran na lokaciji koja spaja naselja Irac i Batva, na početku ulice koja vodi prema naselju Paša Bunar u Tuzli, u blizini zgrade Vlade TK, Porezne uprave, zgrade Elektrodistribucije, Bingo City Centra, stadiona Tušanj, Behram-begove medrese, većine visokoškolskih i srednjoškolskih ustanova, osnovne škole, obdaništa i taxi/autobuskih stajališta.

Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice, energetskoj efikasnosti same zgrade i zaštiti od potresa po najvišim standardima.

Kombinacija atraktivne lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje i inovativno projektovanog prostora čini ovu ponudu jedinstvenom u Tuzli. Korištenje najkvalitetnijih materijala i opreme pružiće budućim stanarima potpuno novu dimenziju savremenog modernog življenja uz maksimalnu uštedu energije.

Važno je napomenuti da će svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

U ponudi je ostao dvosoban stan površine 71,38 (stan 45,80 + lođa 34,10 ), na 3. spratu – Cijena 219.975 KM

6 unutrašnjih i jedno vanjsko mjesto

TEHNIČKE INFORMACIJE O OBJEKTU:

KONSTRUKCIJA :

Zgrada će ispunjavati najviše standarde sigurnosti od potresa, konstrukcija je sa armirano-betonskim platnima, međuspratnim betonskim pločama debljine 22 cm, zidani zidovi od termobloka marke NEXE.

FASADA

Termo fasada sa debljinom stiropora 10 cm, a na mjestima i 15 cm.

PROZORI/VRATA/OGRADE

Vanjska termoizolaciona 6-komorna PVC stolarija, Aluplast profil debljine 85 mm, sa tri stakla i LOW-E premazom (povećava uštedu energije hlađenja i grijanja), bijele boje sa unutrašnje strane, a antracit sa vanjske strane. Aluminijumske vanjske roletne u antracit boji sa termoizolacijom.

Unutrašnja sobna vrata njemačkog proizvođača sa evropskim certifikatima kvalitete.

Protuprovalna i protupožarna vrata modernog dizajna.

Staklene ograde na terasama koje pružaju savršenu ugodnost prostora uz najviše standarde sigurnosti.

PODNE I ZIDNE OBLOGE

Podne obloge u sobama su moderan parket debljine 14 mm, a podne i zidne obloge u kupatilima i kuhinji su prvoklasne keramičke.

Podne obloge na stepeništu i stubištu objekta su kamene ploče/visokootporne protuklizne prvoklasne keramičke ploče. Svi podovi u objektu su zvučno i termički obrađeni. Zidovi u stubištima su termički zaštićeni.

SANITARIJE

Kupatila i toaleti su opremljeni tuš kabinama, ugradbenim vodokotlićima i prvoklasnom sanitarnom opremom marke GROHE i Geberit. Tuš kabina sa podnim slivnikom i sigurnosnim staklom. Moderna viseća wc šolja i umivaonik sa ormarićem i ogledalom.

GRIJANJE I HLAĐENJE

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar sa radijatorima sa podnim razvodom grijanja i dugoročnom garancijom.

Za vanjske klima jedinice je postavljeno mjesto sa odvodom kondenzata.

TERMOIZOLACIJA

Vanjska stolarija sa profilima 85mm, 3 stakla i 3 dihtunga, termoizolacija na međuspratnim pločama, termoizolacija na unutrašnjim zidovima stubišta (vanjski zid stana), termofasada 10 i 15 cm, termoizolacija ploče između garaža suterena i prizemlja, termoizolacija na krovu objekta i podu na terasama i balkonima/lođama.

ZVUČNA IZOLACIJA

Zidovi standardne debljine ojačani termofasadom 10 i 15 cm, vanjska stolarija sa profilima 85mm i 3 stakla i 3 dihtunga, međuspratne ploče 22 cm + 5 i 7 cm stiropola + glazure, dodatna zvučna izolacija na vanjskim zidovima između stanova, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata sa zvučnom izolacijom 29-32 dB, odvodnim niskošumnim cijevima na potrebnim mjestima.

OSTALO

Lift marke “Shindler”. Video interfon posljednje generacije za kontrolu ulaza u zgradu. Protupožano stepenište na svim etažama, aparati za gašenje i hidrant. Sistem vatrodojave u stubištima i unutrašnjim parking mjestima, moderna i sigurna garažna vrata.