Broj nekretnine: 1c/2020-N

NOVOGRADNJA SO “SLATINSKA” – 2650 KM/m²- Jednosoban stan površine 33,00 m² Mogućnost kreditiranja!

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine”, ovlašteni zastupnik građevinske firme “INPROZ Group”, prodaje kvalitetne i izuzetno praktične stanove u izgradnji. Stambeni objekat “SLATINSKA”, u naselju Slatina u Tuzli ubrzo počinje sa gradnjom! Firma “INPROZ Group” se već dokazala na Tuzlanskom tržištu sa izgrađenim stambeno-poslovnim objektima u strogom centru Tuzle, SPO “SQUARE”, koji se nalazi na najvećem gradskom trgu sa fontanom – “Trg Slobode” i SPO “ATIK MAHALA”, u neposrednoj bizini Trga Slobode. Uvažavajući zahtjeve kupaca projektovan je moderan stambeni objekat “SLATINSKA” sa 38 stambenih jedinica  prilagođenih potrebama tržišta, i 28 parking mjesta u podzemnoj garaži. Pristup podzemnim parking prostorima će biti omogućen autoliftom (liftom za prevoz vozila), što je još jedan pokazatelj inovativnosti i modernog projektovanja stambenih objekata firme “INPROZ Group”.

Stambeni objekat je pozicioniran na odličnoj lokaciji sa kompletno razvijenom infrastrukturom (blizina centra grada, dječijih igrališta, zelenih površina, škola, fakulteta, tržnih centara, Doma zdravlja i sportskih objekata), što omogućava budućim kupcima potpuni komfor i moderan način življenja. Pristup objektu će biti omogućen iz ulice “VI Bosanska”, sa sjeverne strane i sa ozelenjenog platoa sa južne strane, koji će biti međusobno povezani.

 

U ponudi je stan površine  33,00 m², dostupan na    II  spratu

 

MOGUĆNOST KREDITIRANJA JE OBEZBIJEĐENA KOD ASA BANKE.

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i  kreditiranju, možete nam se obratiti na 035/277-460 ili info@tknekretnine.ba

 

Planirani rok gradnje SO “SLATINSKA” je 18 mjeseci.

 

Objekat će biti spratnosti -1 (podrum) + suteren + prizemlje + 5 etaža. Etaža -1 ili podrum + suteren, imaju namjenu parking prostora za stanare objekta, čiji je pristup omogućen auto liftom i budućom podzemnom saobraćajnicom. Posebna pažnja pri projektovanju ovog stambenog objekta je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a moderna riješenja, prvoklasni materijali planirani za izgradnju objekta i sama funkcionalnost stanova, samo su neke od glavnih karakteristika ove nekretnine.

Bitno je napomenuti da će svaka stambena jedinica imati vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije, i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat SO “SLATINSKA” se nalazi u Tuzli, u naselju Slatina, a pozicioniran je između ulica “VI Bosanska”, (sa sjeverne strane) i ulice Albina Herljevića, (sa južne i zapadne strane). U krugu od 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, T.C. “Tuzlanka”, obdanište, dječija igrališta i zelene površine, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, SKPC “Mejdan”, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, supermarketi, banke, apoteke, taxi i autobuska stajališta, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.