Broj nekretnine: 1/2023-N

NOVOGRADNJA – SO “GREEN RESIDENCE” – 14 modernih manjih stanova, sa 2 zatvorene i 2 otvorene garaže, i 10 vanjskih parking mjesta

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao ekskluzivni ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje  investitora kompanije “UWB GROUP” d.o.o. Tuzla, članica grupe “Babilon” Tuzla, započinje sa prodajom manjih, izuzetno praktičnih i modernih stanova.

Projekat stambeni objekat “Green Residence” se gradi na jednoj od atraktivnih lokacija u gradu, sa kvalitetno razvijenom i kompletnom infrastrukturom, koja omogućava budućim kupcima komfor i moderan način življenja. Objekat sadrži 14 manjih stanova, 2 zatvorene i 2 otvorene garaže, te 10 vanjskih parking mjesta.

Objekat je pozicioniran na dobroj lokaciji, u naselju Paša Bunar, u blizini zgrade Vlade TK, Porezne uprave, zgrade Elektrodistribucije, Bingo City Centra, stadiona Tušanj, Behram-begove medrese, većine visokoškolskih i srednjoškolskih ustanova, osnovne škole, obdaništa i  taxi/autobuskih stajališta. Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora unutar svake stambene jedinice, energetskoj efikasnosti same zgrade i zaštiti od potresa po najvišim standardima. Kombinacija atraktivne lokacije, vrhunskog kvaliteta gradnje i inovativno projektovanog prostora čini ovu ponudu jedinstvenom u Tuzli. Korištenje najkvalitetnijih materijala i opreme pružiće budućim stanarima potpuno novu dimenziju savremenog modernog življenja uz maksimalnu uštedu energije. Važno je napomenuti da će svaka stambena jedinica imati interfon najnovije generacije , vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije sa priključkom snage 6,7 kW, mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

U ponudi su ostali sledeći stanovi:

Stan 1.2 – Dvosoban stan – 46,72 m² (stan 43,80 m² + lođa 2,92 m²) – dostupan na 1. spratu

Stan 3.3 – Dvosoban stan – 42,80 m² (stan 39,80 m² + lođa 3,00 m²) – dostupan na 3. spratu

Stan 4.1 – Trosoban stan – 74,200 m² (stan 57,60 m² + lođa 16,60 m²) – dostupan na 4. spratu

 

Takođe u ponudi su još ostala 1 zatvorena garaža, 1 otvorena garaža, i 2 vanjska parking mjesta

 

Planirani rok za useljenje je 31.03.2024. godine. uz mogućnost produženja 3 mjeseca

 

Za detaljne informacije o cijeni i popustima možete nam se obratiti na  035/277-460  ili  info@tknekretnine.ba

 

 

INFORMACIJE O OBJEKTU – SO “Green Residence“

 

Tehničke informacije o stanovima, garažama i parking mjestima:

 

STANDARDI: zidovi, vanjska i unutrašnja stolarija, podne obloge u sobama, kuhinji, kupatilima, hodniku i na lođama, keramika, sanitarije (vrsta), radijatori, vodomjeri, kalorimetar/kaliometar.

Predvidjena obrada zidova i plafona je na betonski ili opečni zid dolazi grubo malterisanje, zatim gletanje u dva sloja, te višeslojno bojenje u bijelu boju.  Vanjska stolarija je njemački profil 76 mm sa tri dihtunga, prvoklasnim okovom i staklom sa urađenim LOW-E slojem. Boja bijelo. Roletne sivo aluminijske sa termoizolacijom. Unutrašnja stolarija sobna vrata najvećeg svjetskog i austrijskog proizvođača Jeld-wen/Dana. Ulazna sigurnosna vrata za stanove. Podne obloge u dnevnim boravcima i sobama moderan lamelni pod 12 mm, u svim ostalim prostorijama podna obloga je vrhunska prvoklasna keramika velikog formata. Visokokvalitetne sanitarije renomiranih proizvođača. Tuš kabina sa podnim slivnikom i sigurnosnim staklom. Moderna wc šolja i umivaonik sa ormarićem i ogledalom. Grijanje radijatorsko sa podnim razvodom grijanja i dugoročnom garancijom.

 

Tehničke informacije o objektu:

 

Broj stanova, poslovnih prostora, garaža i parking mjesta u objektu:

 

Objekat ima 14 stanova, 2 zatvorene i 2 otvorene garaže, te 10 vanjskih parking prostora, jednu ostavu u prizemlju.

Standardi u stubištima (podne obloge, ograde/rukohvati na stubištima, rasvjeta, liftovi (broj/model, kapacitet osoba), protivpožarni izlazi). Podna obloga stubišta su kamene ploče/visokootporne protuklizne keramičke ploče, ograda je metalni inox ili aluminijumski/metalni rukohvat, rasvjeta u zajedničkim prostorijama je led, 1 lift moderno opremljen. Zgrada ima protupozarne izlaze sa svake etaže na protupožarno stepenište. Predviđena je termo fasada sa debljinom stiropora 10 cm, boje prema slikama koje su dostavljene. Predviđeno je mjesto za klima uređaj sa odvodom kondenzata i izvedenim elektroinstalacijama. Korišteni građevinski materijali siporeks, cigla, blok. Zgrada će ispunjavati najviše standarde sigurnosti od potresa.

 

Grijanje

 

Centralno gradsko grijanje Tuzla sa kalorimetrima.

 

Zvučna izolacija

 

Vanjski zidovi 20 cm sa termofasadom 10 cm, vanjska stolarija sa profilima 76mm i roletnama, sigurnosna ulazna vrata, sobna vrata sa zvučnom izolacijom 28-32 dB.

 

Termoizolacija

 

Vanjska stolarija sa profilima 76mm i 3 dihtunga, termoizolacija na međuspratnim pločama, termoizolacija na unutrašnjim zidovima stubišta, termofasada 10 cm, termoizolacija na krovu objekta i podu na terasama i balkonima/lođama.

 

Opcije finansiranja i popusti za kupce

 

Učešće za sklapanje Ugovora 20% od prodajne cijene. Odobrava se popust 3% za cjelokupno plaćanje unaprijed.

Moguće finansiranje putem svih banaka.