Broj nekretnine: 22d/2016-i1

NOVOGRADNJA – Namješten trosoban stan za studente, u blizini T.C. “Omega” i većine fakulteta

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten, trosoban stan u novogradnji, ukupne površine 58,50 m². Nalazi se na 8. spratu novoizgrađenog stambenog objekta “LUCIANA O5”,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Omega”. Slobodna je soba 2 , isključivo za žensku osobu. Cijena 230 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma. Sastoji se od 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila,  predsoblja i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Kompletan namještaj u stanu, ugradbena kuhinja sa električnim uređajima i veš mašina su novi.  Nekretnina posjeduje  kalorimetar za centralno grijanje, vlastiti vodomjer i sat za struju što zakupcima omogućava potpunu kontrolu troškova. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 8. spratu novoizgrađenog stambenog objekta “LUCIANA O5”,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Omega”. U krugu od 300 metara se nalaze: glavna autobuska stanica, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, T.C. “Omega”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, većina fakulteta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarkett u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.