Broj nekretnine: 22f/2016-i1

NOVOGRADNJA – Namješten trosoban stan za studente, površine 72 m², u blizini T.C. “Omega” i većine fakulteta, Irac

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten, trosoban stan u novogradnji, ukupne površine 72,00 m². Nalazi se na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta u ulici Drage Karamana,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Omega”. Cijena 230 KM po osobi. Svi režijski troškovi su uračunati u cijenu najma. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila,  hodnika i balkona. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Kompletan namještaj u stanu, ugradbena kuhinja sa električnim uređajima i veš mašina su novi.  Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi u na 6. spratu novoizgrađenog stambenog objekta u ulici Drage Karamana,  u neposrednoj blizini svih fakulteta i samo 250 metara od T.C. “Omega”. U krugu od 300 metara se nalaze: glavna autobuska stanica, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, T.C. “Omega”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, većina fakulteta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom i kupatilu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.