Broj nekretnine: 52b/2020-N

NOVOGRADNJA – KORIĆA HAN – Trosoban stan u izgradnji, površine 64,40 m², 1. sprat, sa ostavom i parking mjestom, Gračanica

Opis nekretnine

Prodaje se trosoban stan površine 64,40 m², na 1. spratu  stambene zgrade u izgradnji SPO “KORIĆA HAN”, Lamela B,  u Gračanici. Cijena stana iznosi 1500 KM/m² sa uračunatim PDV-om. Kupac dobija GRATIS ostavu i parking mjesto. Za detaljnije informacije o mogućim popustima i načinu plaćanja molimo da nas kontaktirate na 062/332-393 ili na e-mail nihad@tknekretnine.ba Odličan kvalitet gradnje, maksimalno iskorišten i funkcionalan stambeni prostor, minimalni režijski troškovi, blizina svih gradskih sadržaja i svijetle i prozračne prostorije, osnovne su odlike ove  nekretnine. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje,  dvije spavaće sobe, kupatila, hodnika, ulaza i lođe. Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije  što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.

 

Završetak radova i useljenje su predviđeni za februar 2021. godine.

 

 

Parcela je cca 1.635 m2 površine. Sa svoje jugozapadne strane omeđena je saobraćajnicom (Ul.Hajrudina Džebe Bajbage) odakle se vrši kolski i pješački pristup na parcelu, dok je sa ostalih strana omeđema susjednim parcelam. Parking prostor je planiran i uz istočnu granicu parcele, kao i sa svjerozapadne strane. Lamele A i B bi činile jedan blok stambenih zgrada. Na sjeveroistoku parcele je predviđeno dječije igralište.

Spratnost objekta lamele B je SUTEREN+ PRIZEMLJE + 3KATA + MANSARDA (Su+P+3+M)

Svi stanovi pored standarnih potrebnih prostorija posjeduju lođe. Struktura stanova je različita i kreće se od dvosobnih do četverosobnih stanova, ali projektom je omogućeno pripajanje pojedinih prostorija i drugim stanovima.

NIVO MANSARDE objekta također je predviđen za stanovanje, gdje su smještena dva veća stana-tipa penthosue.

Objekat sadrži ukupno 22 stana i poslovni prostor površine 400 .

Za uređenje enterijera stana možete se obrati projektantima koji će stručnim savjetima i projektima Vaše želje pretvoriti u stvarnost.