Broj nekretnine: 137/2017-P1

NOVOGRADNJA – Dvosoban stan u izgradnji, površine 59,74 m², 2. sprat, pored Bingo City Centra, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan površine 59,74 m², na 2. spratu  stambene zgrade u izgradnji “O8”, pored Bingo City Centra, u Tuzli. Dobro iskorišten stambeni prostor, odličan raspored prostorija, blizina Bingo City Centra i ostalih gradskih sadržaja osnovne su odlike ove  nekretnine. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom  i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, hodnika i balkona. Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova. Objekat „O8“ projektovan je sa jednom lamelom: suteren + prizemlje + 9 spratova. U suterenu objekta nalaze se unutarnja parking mjesta i ostave, a ispred objekta vanjska parking mjesta.

 

Lokacija:

Stambene zgrada u izgradnji “O-8” se nalazi pored Bingo City Centra, u Tuzli. Pristup objektu je omogućen sa južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U krugu od 400 metara se nalaze supermarketi, saloni namještaja “Babilon” i “YISK”, poliklinika “Irac”, BKC, a malo dalje i T.C. “Omega”, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, obdaništa,  kulturni i sportski objekti, glavna autobuska i željeznička stanica, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Vlastiti vodomjer. Vanjska PVC stolarija sa žaluzinama. Unutrašnja drvena stolarija. Podovi parket i keramičke pločice. Protuprovalna vrata. Lift. Kablovska TV. Telefonski priključak. Interfon.