Broj nekretnine: 118/2017-P1

NOVOGRADNJA – Dvosoban stan površine 36,15 m², sa kompletnim namještajem, pored “Euro Herc”-a, u blizini Bingo City Centra, Irac

Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan površine 36,15 m², koji se nalazi na 9. spratu novoizgrađene stambene zgrade SPO “Kino Radnik”, pored “Euro Herc”-a, u naselju Irac. Maksimalno iskorišten stambeni prostor uz odličan raspored prostorija, dvostrana orijentacija i dobar kvalitet gradnje osnovne su odlike ove  nekretnine. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i hodnika. Fasada objekta sa izvrsnim toplotno-izolacijskim svojstvima u kombinaciji sa kvalitetnom PVC vanjskom stolarijom sa aluminijskim žaluzinama, prvoklasni tarket (parket), keramičke pločice i sanitarni uređaji i prostrani lift marke “Schindler” za 8 osoba, garantuju budućem vlasniku dugoročno zadovoljstvo kupovinom ove nekretnine.  Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerilo za potrošnju električne energije, a od sljedeće grejne sezone bit će ugrađeno i mjerilo potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar), što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova.  Vlasnik stana je dodatno podigao kvalitet ove nekretnine ugradnjom kvalitetnijih keramičkih pločica u kupatilu, kuhinji i hodniku. Ispred zgrade nalazi se parking za stanare.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj u stanu, ugradbena kuhinja, šporet, mašina za veš i TV u dnevnom boravku ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Stambeno-poslovni objekat SPO “Kino Radnik” se nalazi pored “Euro Herc”-a u naselju Irac, Tuzla. U neposrednoj blizini se nalazi Bingo City Centar, supermarket “Konzum”, saloni namještaja “Babilon” i “YISK” (bivši “TUŠ”). Pristup objektu je omogućen sa sjeverne i sa južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U krugu od 800 metara nalaze se T.C. “Omega”, većina fakulteta, srednje i osnovne škole, obdaništa,  kulturni i sportski objekti, glavna autobuska i željeznička stanica, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Vlastiti vodomjer. Vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Unutrašnja drvena stolarija. Protuprovalna vrata. Podne obloge keramičke pločice prve klase i tarket (parket). Lift. Kablovska TV. Telefonski priključak. Interfon.