Broj nekretnine: 9/2020-i1

NOVOGRADNJA – CENTAR – Prelijep, potpuno namješten dvosoban stan 56 m², pored Panonskih jezera

Opis nekretnine

Iznajmljuje se prelijep, potpuno namješten dvosoban stan površine 56,00 m². Nalazi se na 2. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa liftom, u strogom centru Tuzle, u Klosterskoj ulici. Na samo 100 metara od objekta nalaze se Panonska jezera.  U neposrednoj blizini nalazi se šetalište “Slana Banja”, Gradski park, sportski tereni, restoran ”Zlatnik” i restoran “Tenis”, MUP TK, i drugi gradski sadržaji. Stan se sastoji  od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, jedne spavaće sobe, kupatila i hodnika. Posjeduje ugradbenu kuhinju sa električnim uređajima, mikrovalnu pećnicu, veš mašinu, kablovsku TV i wi-fi internet. Nekretnina posjeduje  kalorimetar/kaliometar za centralno grijanje, vlastiti vodomjer i sat za struju, što zakupcima omogućava potpunu kontrolu troškova. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

 

NAPOMENA: Stan se ne iznajmljuje studentima. Zabranjeno je držanje kućnih ljubimaca.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 2. spratu novoizgrađenog stambenog objekta sa liftom, u strogom centru Tuzle, u Klosterskoj ulici. U krugu od 500 metara se nalaze: Panonska jezera, šetalište “Slana Banja”, Gradski park, MUP TK,  Kantonalni sud, supermarketi “Robot”, “Bingo”, “DM” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdaništa, osnovne i srednje škole, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar/kaliometar. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Tarket u sobama. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Vlastiti vodomjer. Kablovska TV, wi-fi Internet. Video nadzor.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.