Broj nekretnine: 18/2017-i1

NOVIJA GRADNJA – Zgrada “Bingo” Sjenjak – Namješten stan površine 42 m², sa balkonom i ostavom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se lijep, svijetao, namješten jednosoban stan površine 42,00 m². Nalazi se na 8. spratu stambeno-poslovnog objekta novije gradnje, tzv. “Bingo” zgrada na Sjenjaku.  Cijena mjesečnog iznajmljivanja je 360 KM + režijski troškovi. Sastoji se od dnevnog boravka, velike kuhinje i trpezarije, kupatila, predsoblja, ostave i velikog zatvorenog balkona. Stan ima minimalne režijske troškove, što ga u kombinaciji sa dobrom spratnošću, idealnim rasporedom prostorija i veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji čini veoma ugodnim za život. Stan posjeduje vlastiti vodomjer i klima uređaj. Ugradbena kuhinja je sa svim električnim uređajima (frižider sa zamrzivačem, mašina za suđe, šporet sa rernom i napa). Stambeni objekat je pod video nadzorom koji pokriva ulaz u objekat. Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

 

NAPOMENA: Stan se ne iznajmljuje studentima.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 8. spratu stambeno-poslovnog objekta novije gradnje, tzv. “Bingo” zgrada na Sjenjaku. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,  “DM” i  T.C. “Dramar”,  Klinika za srce, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija sa aluminijskim žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u sobi i trpezariji parket. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, predsoblju, ostavi i zatvorenom balkonu. Klima uređaj. Vlastiti vodomjer. Protuprovalna vrata. Lift. Telefonski priključak.  Interfon. Video nadzor.