Broj nekretnine: 1/2018-P1

NOVIJA GRADNJA – Trosoban stan površine 84,15 m², pored osnovne škole, Trg Bremena, Lukavac

Opis nekretnine

Prodaje se trosoban stan uknjižene površine 84,15 m². Nalazi se na 5. spratu stambene zgrade pored osnovne škole, Trg Bremena, Lukavac. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i ulaznog hola. Glavne odlike ove nekretnine su centralna gradska lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, dobra iskorištenost prostora i svijetle i prozračne prostorije. Zgrada i ulaz se redovno održavaju, a zajednički parking se nalazi ispred zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na  5. spratu stambene zgrade pored osnovne škole, Trg Bremena, Lukavac. Ovo je atraktivna lokacija bez saobraćajne buke sa brzim ulazom/izlazom iz grada. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U neposrednoj blizini se nalaze supermarket “Bingo”, Raiffeisen Bank, osnovna škola, razni ugostiteljsko-trgovački objekti i ostali gradski sadržaji.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija.  Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i ulaznom holu. Parket u sobama i hodniku. Klima uređaj.  Telefonski priključak. Kablovska TV.  Automatski osigurači. Interfon.