Broj nekretnine: 21/2018-i2

NOVIJA GRADNJA-STUPINE B1! Atraktivan namješten trosoban stan površine 84 m², sa zatvorenom lođom, vrhunskog kvaliteta gradnje na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, Stupine

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan i moderan trosoban stan površine 84 m², pozicioniran na četvrtom spratu stambeno poslovne zgrade na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, pored hotela Tuzla, u popularnom gradskom naselju Stupine. Nekretnina se izdaje  kompletno namještena sa kuhinjskim uređajima i kvalitetnim namještajem.

NAPOMENA: Stan se ne izdaje studentima. Stan je slobodan od 20.Februara 2021. godine.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 300 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o zakupu nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.