Broj nekretnine: 97/2019-P2

STUPINE B1! Atraktivan i moderan trosoban stan 86 m² vrhunskog kvaliteta gradnje, sa prelijepom zatvorenom lođom, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i moderan trosoban stan novije gradnje površine 86 m², pozicioniran na šestom spratu stambeno poslovne zgrade na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, u neposrednoj blizini hotela Tuzla, u popularnom gradskom naselju Stupine. Jedna od najkvalitetniji i najtraženiji zgrada u gradu, izrazita južna orijentacija stana sa pregršt svjetlosti i prozračnosti, odličan raspored prostorija, prelijepa prostrana zatvorena staklena lođa, samo su neke od odlika od ove zaista luksuzne nekretnine.

NAPOMENA: U traženu cijenu stana je uračunat kupatilski namještaj, ugradbeni plakari u hodniku i spavaćoj sobi, radni sto, solica i zidne police u manjoj sobi, police u ostavi-rađene po mjeri i veš mašina.

 

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 300 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.