Broj nekretnine: 97/2019-P2

NOVIJA GRADNJA-STUPINE B1! Atraktivan i moderan trosoban stan 86 m² sa zatvorenom lođom, vrhunskog kvaliteta gradnje na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, Stupine

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i moderan trosoban stan novije gradnje površine 86 m², pozicioniran na šestom spratu stambeno poslovne zgrade na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, pored hotela Tuzla, u popularnom gradskom naselju Stupine.

NAPOMENA: U traženu cijenu su uračunati ugradbeni plakari u sobi i hodniku, zidne police u manjoj sobi, police u ostavi rađene po mjeri, radni sto i stolica i veš mašina.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 300 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.