Broj nekretnine: 62/2019-P2

NOVIJA GRADNJA-ROBOT! Kvalitetan i moderan, odlično koncipiran, potpuno namješten dvosoban stan površine 69,49 m²

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, moderno koncipiran dvosoban stan u nedavno izgrađenom stambeno poslovnom objektu ” Robot” u Tuzli, u tuzlanskom naselju Solana. Uknjižena površina stana je 69,49 m². Vlasnik je prilikom uređivanja stana koristio posebne materijale (podove i keramiku) i rasvjetna tijela.  Stambenu jedinicu odlikuje visok standard gradnje. Ugrađeni materijali, počevši od fasadnog sistema sa izvrsnim toplotnoizolacijskim svojstvima i kvalitetne vanjske stolarije do prvoklasnog panel laminata debljine 14mm i sanitarnih uređaja garantuju budućim vlasnicima dugoročno zadovoljstvo kupovinom stambene jedinice. Stan karakteriše potpuno iskorišten korisni prostor, veliki stakleni portali, kvalitetni materijali završne obrade i osigurana individualna mjerila potrošnje za sve priključke. Stambena zgrada posjeduje 24 h video nadzor. Stambeni dio se prostire na III, IV, V i VI etaži, a podijeljen je u 4 lamele A, B, C i D, od kojih svaka lamela za sebe posjeduje stubišni prostor i lift. Stubište i ulaz su odlično održavani i osigurani zasebnim ulazom, video nadzorom kao i fizičkim nadzorom. Na prvoj etaži nalazi se garaža, sa mogućnosću zakupa garažnog prostora. Stambeni objekat posjeduje prostrani parking prostor koji se nalazi iza zgrade

NAPOMENA: Stan se prodaje kompletno namješten sa kuhinjom i svim ugradbenim uređajima i namještajem (osim televizora i ličnih stvari). Stan je veoma kratko korišten.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija:

Novoizgrađeni stambeni objekat se nalazi kod stare Solane. Ako želite da stanujete na mirnoj i sigurnoj lokaciji, a u isto vrijeme da ste blizu glavnih saobraćajnica, gradskog saobraćaja i da imate brz ulaz/izlaz iz grada onda je ovo izvrsna lokacija za Vas.

Standard:

Sve pozicije vanjske stolarije su od visokokvalitetnih PVC profila sa termo i zvučnom izolacijom. Unutrašnja stolarija je drvena.
Podovi u
hodniku i kupatilu su prekriveni vrhunskim keramičkim podnim oblogama. Postavljene su kvalitetne sanitarije u kupatilu. Pod dnevnog boravaka, spavaće sobe i kuhinje je visokokvalitetni lamelni parket. U stanu su instalirana protivprovalna vrata. Stambena jedinica ima vlastiti vodomjer i mjerila za potrošnju električne energije, te mjerila za potrošnju centralnog grijanja (kalorimetar). Telefonska i CATV instalacija. Interfon. Klima uređaj.