Broj nekretnine: 132/2017-P2

NOVIJA GRADNJA – Moderan trosoban stan niže spratnosti sa dva balkona, površine 71,70 m² sa uknjiženom ostavom površine 1,80 m², Irac

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i moderan prostran trosoban stan uknjižene površine 71,70 m² sa uknjiženom ostavom površine 1,80 m². Nekretnina se nalazi na trećem spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Irac. Stan je useljen u martu 2015. godine, a stanovi u predmetnoj stambenoj zgradi projektovani su po najnovijim standardima modernog stanovanja i pružaju ugodan osjećaj potpune privatnosti. Stan se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, predsoblja i dva balkona. Glavne kakteristike ove nekretnine su novija kvalitetna gradnja, prostrane i svijetle prostorije i otvoren pogled. Ispred stambene zgrade nalazi se prostrani parking prostor za stanare zgrade.

NAPOMENA: Kupac stana dobija kvalitetne ugradbene američke plakare rađene po mjeri GRATIS!

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Irac. U krugu od cca. 300 metara nalaze se trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, salon namještaja “Babilon”, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Višekomorna PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u dnevnom boravku,spavaćim sobama i dijelu predsoblja. Keramićke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku ostavi i lođi. Spušteni strop sa LED rasvjetom u dnevnom boravku. Interfon. Lift. Automatski osigurači. Vlastiti vodomjer.