Broj nekretnine: 157/2016-P2

NOVIJA GRADNJA! Kvalitetan dvosoban stan sa prelijepom zatvorenom lođom, uknjižene površine 49,57 m² (stvarne površine cca. 58 m²) , Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Prodaje se komforan i kvalitetan dvosoban stan sa zatvorenom lođom,  uknjižene površine 49,57 m² dok je stvarna korisna površina stana cca. 58,00 m² dobivena zatvaranjem lođe i njenim pretvaranjem u prelijep segment stambenog prostora. Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade novije gradnje, u naselju Slavinovići Ušće. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Nekretnina je useljena 2006. godine . Stan ima odličan raspored prostorija i racionalno iskorišten stambeni prostor. Nekretnina je dvostrano orijentisana, jug-istok, svijetla i prozračna, te veoma ugodan za boravak. Pored dobre kvalitete gradnje nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Ušće. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , T.C “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Laminat u sobama, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i zatvorenoj lođi. Automatski osigurači. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Lift. Žaluzine. Vlastiti vodomjer. Blindo vrata.