Broj nekretnine: 16/2018-P2

SNIŽENO ! NOVIJA GRADNJA – Kvalitetan dvoiposoban stan sa zatvorenom lođom i balkonom, uknjižene površine 66,62 m² (stvarne površine cca. 72,00 m²) , Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Prodaje se komforan i kvalitetan dvoiposoban stan sa zatvorenom lođom (trenutno u funkciji radnog prostora), balkonom i ostavom, uknjižene površine 66,62 m² dok je stvarna korisna površina stana cca. 72,00 m². Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade novije gradnje, u naselju Slavinovići Ušće. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Nekretnina je useljena 2005. godine. Stan ima odličan raspored prostorija i racionalno iskorišten stambeni prostor. Nekretnina je dvostrane orijentacije istok/zapad, svijetla i prozračna, te veoma ugodan za boravak. Pored dobre kvalitete gradnje nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Ušće. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena termoizlaciona stolarija, osim u zatvorenoj lođi i jednoj od spavaćih soba (PVC termoizolaciona stolarija). Unutrašnja stolarija drvo. Kvalitetan laminat u sobama, lođi, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, ostavi i balkonu. Automatski osigurači. Klima uređaj. Protivprovalna i protivpožarna vrata. Telefon. Kablovska TV. Interfon. Lift. Žaluzine. Vlastiti vodomjer.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.