Broj nekretnine: 37/2017-P1

NOVIJA GRADNJA – Kvalitetan dvoetažni poslovni prostor ukupne površine 350 m², sa prostranim zajedničkim parkingom, pogodan za polikliniku ili Call centar

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, dvoetažni poslovni prostor ukupne površine cca. 350 m². Nalazi se u stambeno-poslovnom objektu u naselju Slavinovići Luke, u ulici Izeta Sarajlića. Sastoji se od prizemnog dijela ukupne površine 96,43 m² i suterena ukupne površine 253,57 m², koji su dvije zasebne cjeline povezane stepeništem, a koje koriste zajednički ulaz. Nekretnina je koncipirana tako da se može koristiti za medicinske ordinacije/poliklinike, call centre, projektne biroe, administrativne djelatnosti, kozmetičke salone, predstavništva firmi i sl. Prizemlje i suteren imaju odvojene satove za mjerenje potrošnje električne energije, a centralno grijanje se obračunava po kalorimetru. Takođe, razvedena je kompletna instalacija za telefon i računarsku mrežu. Bitno je napomenuti da se prizemni dio može koristiti i kao stambeni prostor što je samo još jedna od opcija za budućeg kupca ove nekretnine. Ispred poslovnog prostora se nalazi prostrani zajednički parking, a prostor je obezbijeđen alarmom sa vatro dojavom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Sadržaj:

– Prizemlje površine 96,43 m² se sastoji od 5 kancelarija, jednog kupatila, 2 toaleta, čajne kuhinje, hodnika, dvije terase i zajedničkog stepeništa.

 

– Suteren površine 253,57 m² se sastoji od 7 većih prostorija, velikog restorana sa kuhinjom, jednog kupatila, dva toaleta, jedne ostave, dva predprostora, hodnika, pumpne stanice i zajedničkog stepeništa.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambeno-poslovnom objektu u naselju Slavinovići Luke, u ulici Izeta Sarajlića. Pristup nekretnini je direktno iz ulice, a veliki zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U neposrednoj blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, ambulanta, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi u prizemlju parket i keramičke pločice. Pod u suterenu keramičke pločice. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak.