Broj nekretnine: 70/2017-P2

SNIŽENO – NOVIJA GRADNJA – Atraktivan i moderan, kompletno namješten, lijep dvosoban stan, površine 62,50 m², Irac

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i moderan kompletno namješten dvosoban stan uknjižene površine 62,50 m². Nekretnina se nalazi na šestom spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Irac. Stan je useljen krajem 2014. godine, a stanovi u predmetnoj stambenoj zgradi projektovani su po najnovijim standardima modernog stanovanja i pružaju ugodan osjećaj potpune privatnosti. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, predsoblja, ostave i lođe. Glavne kakteristike ove nekretnine su novija kvalitetna gradnja , prostrane i svijetle prostorije i otvoren pogled. Ispred stambene zgrade nalazi se prostrani parking prostor za stanare zgrade.

NAPOMENA: Kupac stana dobiva kvalitetnu i modernu ugradbenu kuhinju sa svim električnim uređajima kao i kompletan namještaj u stanu (bez televizora) GRATIS!

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Nalazi se na šestom spratu stambene zgrade novije gradnje u naselju Irac. U krugu od cca. 300 metara nalaze se trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, salon namještaja “Babilon”, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Višekomorna PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u dnevnom boravku,spavaćoj sobi i hodniku. Keramićke pločice u kuhinji, kupatilu, dijelu predsoblja, ostavi i lođi. Interfon. Lift. Automatski osigurači. Vlastiti vodomjer.