Broj nekretnine: 30/2019-P2

NOVA CIJENA! ZA INVESTITORE! Atraktivna višenamjenska poslovna zgrada sa skladišnim prostorom, površine 662 m², izgrađena na parceli površine 1058 m², locirana na prometnoj lokaciji prema aerodromu Tuzla, naselje Par Selo

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenska poslovna zgrada sa skladišnim prostorom izgrađena po normama i zahtjevima moderne izgradnje, ukupne korisne površine 662 m². Zgrada je izgrađena 2009. godine na zemljišnoj parceli površine 1058 m². Poslovni objekat je gabaritnih dimenzija  16×25 m² + 3×5 m², spratnosti suteren+prizemlje. Suterenski prostor poslovne zgrade je površine 236 m², a sastoji se od prodajnog prostora, magacina, sanitranog čvora, hodnika i kotlovnice. Prizemlje poslovne zgrade je površine 426 m² a sastoji se od sale za goste, terase i kuhinje. Poslovna zgrada je višenamjenskog karaktera i prilagodiva je za sjedišta ili predstavništva poduzeća, izložbeno prodajne salone, restorane, motele, privatne klinke, staračke domove, veterinarske stanice,  kompanije brze pošte, odnosno pruža neograničen spektar mogućih poslovnih aktivnosti potencijalnim kupcima/investitorima. Prometna poslovna lokacija sa velikom frekvencijom saobračaja doprinosi atraktivnost ove vrijedne nekretnine, i predstavlja odličnu investiciju za potencijalnog kupca. Ispred poslovnog objekta se nalazi prostran asfaltiran prostor, a u neposrednoj blizini poslovnog objekta se nalazi veliki parking. Pristup objektu je direktno sa  asfaltiranog puta Tuzla-Dubrave (put prema aerodromu Tuzla), odnosno  magistralnog puta Tuzla-Živinice.

 

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:
Objekat se nalazi pored puta visoke saobračajne frekvencije  Tuzla-Dubrave (aerodrom Tuzla), odnosno Tuzla-Živinice u naselju Par Selo. Prilaz objektu je direktno sa asfaltirane glavne saobračajnice koja vodi prema aerodromu.

 

Standard:
Centralno grijanje iz sopstvene kotlovnice. Vanjska i unutrašnja stolarija urađena je od profila eloksiranog aluminija sa termoizolacionim ostakljenjem. Podovi u prodajnom i magacinskom prostoru u suterenu su obloženi cementnom glazurom, a u ostalim prostorijama su keramićke pločice. Podovi na prizemlju su obloženi keramikom. Objekat je priključen na niskonaponsku mrežu. Objekat je priključen na mjesnu vodovodnu mrežu i kanalizaciju. Poslovni objekat posjeduje vlastiti bunar sa hidrofor instalacijom spojen na sistem.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.