Broj nekretnine: 5/2019-P1

NOVA CIJENA! Porodična kuća cca. 230 m², sa 3 zasebne stambene jedinice, na parceli površine 413 m² – DRAGODOL

Opis nekretnine

Prodaje se kuća sa tri zasebne stambene jedinice, ukupne  površine cca. 230,00 m². Nalazi se cca. 50 metara od parka sa dječijim igralištem, i 300 metara od osnovne škole “Tušanj”, u naselju Dragodol. Nekretninu karakteriše dobra lokacija, mirno porodično naselje i blizina svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i blizine visokoškolskih ustanova, ova nekretnina bi mogla biti interesantna potencijalnim investitorima u svrhu najma studentima.

Pristup kući je omogućen sa dvije strane. Sa prednje strane iz ulice Džemala Mandžića i sa zadnje strane iz ulice Pašage Mandžića. S prednje strane kuće se pristupa stanovima u prizemlju i na spratu, a sa zadnje strane kuće  se pristupa potkrovlju i velikoj terasi. Sa zadnje strane je takođe omogućen ulaz sa autom. Dimenzije kuće su 9m X 10m, spratnost Pr+1+Pot, a izgrađena je 1981. godine na parceli površine 413,00 m². Ispred kuće se nalazi ograđeno dvorište, a pored kuće je smještena velika ostava za čvrsta goriva.

  1. godine vlasnik je obložio vanjske zidove stiroporom debljine 8 cm, uradio fasadu i postavio nove oluke.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 50 metara od parka sa dječijim igralištem, i 300 metara od osnovne škole “Tušanj”, u naselju Dragodol. Ovo je mirno porodično naselje sa dosta zelenila. U krugu od 500 metara nalaze se supermarket “Bingo”, NLB Banka, Dom zdravlja, Stadion “Tušanj”, apoteke, ugostiteljsko-trgovački objekti, tržni centar “Slatina”, autobusko/taxi stajalište i ostali gradski sadržaji.

 

 

Sadržaj:

Prizemlje:

– Stan koji se sastoji od 2 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, velike terase, manje terase i ulaznog hola.

– Kotlovnica

– Ostava za čvrsta goriva

 

Sprat:

– Stan koji se sastoji od 2 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, velike terase, balkona, stepeništa i ulaznog hola.

 

Potkrovlje – nije završeno:

– Stan koji se sastoji od 2 sobe, kuhinje sa trpezarijom, velikog kupatila, terase i stepenišnog prostora.

 

 

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva ili električno grijanje. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podovi parket, laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Kablovska TV. Privatni parking.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.