Broj nekretnine: 39/2023-P1

Parcela površine 1763 m², cca. 500 metara od Elektrodistribucije i Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se parcela površine 1763 m². Nalazi se cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. Parceli se pristupa direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a onda preko makadamskog puta dužine 50 metara se ulazi na parcelu. Okružena je porodičnim kućama i šumom. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i dosta zelenila koje je okružuje veoma je pogodna za izgradnju porodične kuće. Priključci struje, vode, kablovske TV i telefona se nalaze neposredno uz parcelu.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. U krugu od 700 metara nalaze se  “Mercator”, osnovne i srednje škole, Univerzitet Tuzla, supermarket “Bingo”, apoteke, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.