Broj nekretnine: 35/2021-P1

NOVA CIJENA ! Novija kuća površine cca. 170 m², na parceli 774 m², naselje Cerik, Opština Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se novija kuća ukupne površine cca. 170,00 m², spratnosti Pr+Pot i gabaritnih dimenzija 10,0m x 10,50m. Nalazi se u ulici dr. Bone Markovića, cca. 100 metara od čitaonice u naselju Cerik, Opština Tuzla. Do kuće je moguće doći putem koji vodi preko Husina do naselja Kiseljak, kao i sa magistralnog puta M-18 Tuzla-Sarajevo, pored salona keramike “BIBA BiH. Pristup kući je sa asfaltirane ulice koja prolazi kroz naselje, a izgrađena je 2001. godine na parceli površine 774,00 m². Kompletna parcela je uređena i osunčana tokom cijelog dana.

Prizemlje i potkrovlje kuće su povezani unutrašnjim stepenicama. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, jedna spavaća soba, veliko kupatilo, hodnik, velika terasa i stepenište koje povezuje etaže. Na spratu kuće se nalaze tri velike i jedna manja spavaća soba, kupatilo, hodnik, stepenišni prostor i velika terasa.

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja, klima uređaj i kompletan namještaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici dr. Bone Markovića, cca. 100 metara od čitaonice u naselju Cerik. Okružena je porodičnim kućama i ima odlučnu saobraćajnu povezanost. Na cca. 100 metara od kuće nalazi se autobusko stajalište.

Standard:

Grijanje na struju. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi obloženi brodskim podom, laminatom i keramičkim pločicama. Klima uređaj. Telefonski priključak.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.