Broj nekretnine: 3/2015-P

NOVA CIJENA! Kvalitetna, potpuno adaptirana kuća sa garažom, površine 172 m², pored kasarne, Ulica Armije BiH

Opis nekretnine

Prodaje se potpuno adaptirana kuća ukupne površine 172,00 m² sa dvorištem površine cca. 150 m², spratnosti Pr+1+Pot i dimenzija 10m x 11m. Izgrađena je 1988. godine na parceli 220,00 m² i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. Nalazi se 150 metara od druge kapije u kasarni Husein Kapetan Gradaščević, u ulici Armije BiH. Prizemlje, sprat i potkrovlje kuće su odvojene cjeline i svaka ima zaseban ulaz. 2002. godine vlasnik je kompletan objekat adaptirao ”do cigle” tj. izmijenio elektro, vodo i kanalizacione instalacije, malterisao i gletovao zidove, razveo centralno grijanje, postavio novu vanjsku PVC stolariju sa žaluzinama i novu unutrašnju drvenu stolariju, a podove obložio parketom, mermernim i keramičkim pločicama i laminatom. Takođe je izlio nove armirane betonske ploče, a kompletan objekat obložio stiroporom debljine 5 cm i uradio fasadu. 2012. godine postavljen je novi crijep i oluci. Kuća posjeduje i rezervoar za vodu 900 litara sa pumpom. Vlasnik posjeduje urednu vlasničku dokumentaciju za kuću.

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za dvosoban stan u Tuzli.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 150 metara od druge kapije u kasarni Husein Kapetan Gradaščević, u ulici Armije BiH i samo 1,5 kilometar od Brčanske Malte. Pozicionirana je u mirnom porodičnom naselju i ima pristup direktno sa asfaltnog puta. U krugu od 700 metara se nalaze supermarket “Bingo”, pošta, ambulanta, policijska stanica, obdanište, osnovna škola i taxi/autobusko stajalište. Ovo naselje karakteriše odlična povezanost sa ostalim djelovima grada.

Sadržaj:

Prizemlje – Ukupne površine cca. 32,00 m². Sastoji se od: sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Garaža cca. 20,00 m² i kotlovnica sa šupom za ugalj cca. 10,00 m².

Sprat – Ukupne površine cca. 70,00 m². Sastoji se od: dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila i predsoblja.

Terasa površine cca. 30,00 m².

Potkrovlje – Ukupne površine cca. 70,00 m². Ovaj dio kuće nije završen ali su sve instalacije struje, vode i grijanja dovedene u potkrovlje.

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva. Vlastita kotlovnica. Vanjska PVC stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Podovi obloženi parketom, laminatom, keramičkim pločicama, mermerom. Rezervoar za vodu 900 L sa pumpom. Telefonski priključak. Garaža. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.