Broj nekretnine: 138/2017-P1

NOVA CIJENA! Kvalitetna kuća u centru Gračanice, površine cca. 160 m², pored Sahat kule i pješačke zone

Opis nekretnine

Prodaje se kuća stambene površine cca. 160,00 m² i spratnosti Pr+1. Nalazi se u centru Gračanice, u ulici Potok Mahala, u blizini Sahat kule, pješačke zone i Gradskog parka, a ima pristup direktno sa ulice. Dimenzije kuće su 9,5m X 9m, a izgrađena je na parceli ukupne površine 191,00 m².  Kompletna parcela je ograđena. Ispred kuće se nalazi uređeno dvorište sa dosta zelenila, a iza kuće je popločano dvorište sa prostorom za odmor i porodična druženja. Pored niske cijene, nekretninu karakteriše odlična pozicija u centru grada, mirno porodično naselje i funkcionalno iskorišten prostor. Zbog svoje lokacije i direktnog pristupa iz ulice, ova kuća može biti i dobra investicija, jer se može koristiti za privatne ordinacije, kancelarije, predstavništva manjih firmi i slične djelatnosti.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Kuća se nalazi u centru Gračanice, u ulici Potok Mahala, u blizini Sahat kule, pješačke zone i Gradskog parka, a ima pristup direktno sa ulice. U krugu od 200 metara nalaze se  zgrada Opštine Gračanica, Opštinski sud, Bosanski Kulturni Centar, osnovne i srednje škole, banke, apoteke, zelene površine i ostali gradski sadržaji.

 

 

Sadržaj:

Prizemlje – Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ljetne kuhinje, ostave i stepeništa.

 

Sprat – Sastoji se od četiri sobe,  kupatila, hodnika, stepeništa,  lođe i balkona.

 

 

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Podne obloge laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Internet. Privatni parking.