Broj nekretnine: 87/2018-P1

NOVA CIJENA – BULEVAR – Funkcionalan, djelimično adaptiran trosoban stan površine 88,47 m², u blizini Hotela “Mellain” i Panoskih jezera, na 1. spratu

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, djelimično adaptiran, trosoban stan uknjižene površine 88,47 m². Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade u blizini Hotela “Mellain”, T.C. “Mercator” i Panonskih jezera, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji, u naselju Bulevar. Sastoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, velikog balkona i ostave. Nekretnina je adaptirana u više navrata. 2008. godine vlasnik je postavio protuprovana vrata, izmijenio elektro i vodo instalacije i postavio postavio nove keramičke pločice u kupatilu, a 2001. godine  je u kuhinji izmijenio elektro i vodo instalacije, i postavio nove keramičke pločice. Glavne odlike ove nekretnine su niža spratnost, svijetle i prozračne prostorije, i veoma tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Nekretnina posjeduje i veliku podrumsku prostoriju cca. 10,00 m².

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u blizini Hotela “Mellain”, T.C. “Mercator” i Panonskih jezera, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji, u naselju Bulevar. U krugu od 300 metara se nalaze: Općina Tuzla, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, T.C. “Merkator”, Glavna pošta, Panonska, jezera, šetalište “Slana Banja”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i drugi gradski sadržaji.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnje stolarija. Pod u kuhinji i kupatilu keramičke pločice. Parket u sobama i hodniku. Protuprovalna vrata. Dva klima uređaja. Telefonski priključak. Kablovska TV. Podrumska prostorija.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.