Broj nekretnine: 40/2019-P2

NOVA CIJENA! Atraktivna zemljišna parcela površine 3586 m² sa kućom u izgradnji površine cca. 120 m² na odličnoj lokaciji u blizini magistralnog puta Tuzla-Sarajevo, naselje Husino, općina Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se stambeni objekat u izgradnji,  ukupne stambene površine cca. 120 m², spratnosti Pr+1+Pt. Objekat je sagrađen na kvalitetnoj zemljišnoj parceli odlične konfiguracije, površine 3586 m². U prizemlju stambenog objekta se nalazi stambeni dio koji se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje i terase. Na prvom spratu se nalazi stambeni dio koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kupatila, terase i hodnika.  Nekretnina se nalazi u naselju Husino i udaljena je samo par kilometara od centra Tuzle. Odlikuje se odličnom lokacijom    (u neposrednoj blizini magistralnog puta Tuzla – Sarajevo) posjeduje potencijal za gradnju stambeno poslovnog objekta, odnosno poslovnih objekata (hala i izložbeno poslovnih salona) zbog odlične pozicije i dobre saobraćajne komunikacije.

Lokacija:

Objekat se nalazi u blizini grada Tuzle, u naselju Husino. Iako lociran u mirnom okruženju, u neposrednoj blizini objekta se nalaze svi neophodni sadržaji potrebni za kvalitetan život. Magistralni put M18 Tuzla-Sarajevo je udaljen samo cca. 30 m od stambenog objekta i parcele, što omogućava odličnu povezanost sa okolnim mjestima Tuzlom, Živinicama i Lukavcem.

 

Standard:

Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Struja. Voda. Kanalizacija.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.