Broj nekretnine: 1/2013-NP

Namješten trosoban stan na 2. spratu, sa centralnim grijanjem, pored S.C. “Mejdan” i T.C. “Omega”

Opis nekretnine

Izdaje se namješten trosoban stan površine 80,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade, 50 metara iza S.C. “Mejdan”, u ulici Mustafe Hukića. Ovo je veoma mirna lokacija bez gradske buke, iako se nalazi na samo 5 minuta od centra grada. Cijena iznajmljivanja po osobi je 210 KM sa svim plaćenim režijama (uključujući wi-fi internet i kablovsku TV). Slobodna je sob br.1. Iznajmljuje se isključivo muškoj osobi/studentu na duži period. Stan se sastoji od dnevnog boravka, 3 spavaće sobe, kuhinje, kupatila, toaleta, predsoblja i balkona. Posjeduje centralno grijanje, odličnu toplotnu izolaciju i veoma je topao u zimskim danima. Zbog četvorostrane orijentacije i velikih prozorskih otvora sve prostorije dobijaju dosta svijetlosti tokom cijelog dana. Nekretnina ima idealan raspored jer se iz predsoblja pristupa svim prostorijama.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade, 50 metara iza S.C. “Mejdan”, u ulici Mustafe Hukića. Ovo je veoma mirna lokacija bez gradske buke iako se nalazi samo 5 minuta od centra grada. U krugu od 200 m se nalaze: S.C. “Mejdan”, T.C. “Omega”, “Bingo”, Medicinski,  Tehnološki, Ekonomski, Pravni fakultet i druge visokoškolske i srednjoškolske ustanove.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podovi keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i toaletu sa predprostorom. Parket u ostalim prostorijama. Automatski osigurači. Internet. Kablovska TV.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.