Broj nekretnine: 23/2017-i1

Namješten, potpuno adaptiran stan površine 62 m², sa balkonom, ostavom i zatvorenom lođom, Sjenjak

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno adaptiran, svijetao, namješten dvosoban stan površine 62,00 m². Nalazi se na 9. spratu stambene zgrade sa liftom, naselje Sjenjak. Cijena mjesečnog iznajmljivanja je 350 KM + režijski troškovi. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, velike kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika, ostave, zatvorene lođe i velikog otvorenog balkona. Pored manjih režijskih troškova, glavne prednosti su dvostrana orijentacije (jug-zapad) i otvoren pogled, što ga u kombinaciji sa dobrom spratnošću, idealnim rasporedom prostorija, i veoma atraktivnom i traženom lokacijom čini veoma ugodnim za život. Stan posjeduje klima uređaj i veš mašinu. Ugradbena kuhinja je sa svim električnim uređajima (frižider sa zamrzivačem, mašina za suđe, šporet, pećnica i napa). Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na  9. spratu stambene zgrade sa liftom, naselje Sjenjak. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća, i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,  “DM” i  T.C. “Dramar”,  Klinika za srce, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija sa aluminijskim žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u sobama i trpezariji parket. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku, ostavi, zatvorenoj lođi i balkonu. Klima uređaj. Lift. Telefonski priključak.  Interfon.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.