Broj nekretnine: 170/2016-P1

Moderno uređen, komforan stan novije gradnje, površine 104,44 m², na 2. spratu, Slavinovići Luke

Opis nekretnine

Prodaje se moderno uređen, lijep i kvalitetan stan, uknjižene površine 104,44 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade novije gradnje, u naselju Slavinovići Luke. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, kuhinje, velikog kupatila, toaleta,  hodnika, degažmana, velikog garderobera, vinarije, velike lođe i manje zatvorene lođe koja se koristi kao ostava. Stan je dvostrano orijentisan, svijetao i veoma ugodan za boravak. Pored kvalitete gradnje nekretninu karakterišu i odličan raspored prostorija, niža spratnost, maksimalno iskorišten stambeni prostor i tražena lokacija. Iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima, ugradbeni plakari u garderoberu i degažmanu i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići Luke. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarket “Bingo” , TC. “Dramar”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC sa žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Parket  u dnevnom boravku sa trpezarijom, sobama, hodniku i degažmanu. Keramika u kuhinji, kupatilu, toaletu, garderoberu, vinariji i obje lođe. Klima uređaj. Automatski osigurači. Telefon.  Kablovska TV. Interfon. Vlastiti vodomjer.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.