Broj nekretnine: 83/2017-P2

SNIŽENO! Moderno koncipiran, djelimično adaptiran dvoiposoban stan površine 66 m² sa lođom , na odličnoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, moderno koncipiran dvoiposoban stan uknjižene površine 66,00 m². Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. Stan je djelimično adaptiran u nekoliko faza. Prilikom adaptacije su korišteni kvalitetni i savremeni materijali. Otvoren, moderan koncept stana, odličan raspored prostorija u stanu, kvalitetna adaptacija, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od prednosti ove kvalitetne nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare.

NAPOMENA: Uz kupovinu stana postoji mogućnost kupovine savremene ugradbene kuhinje sa svim električnim uređajima.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Kvalitetan laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Kvalitetne keramićke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Ugradbeni američki klizni plakari. Klima. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Dva lifta. Video nadzor.