Broj nekretnine: 81/2020-P2

NOVA CIJENA! Moderno koncipiran, atraktivan, kvalitetno adaptiran dvosoban stan površine 63 m² sa balkonom, Bulevar

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan i moderan, adaptiran dvosoban stan odlične dispozicije uknjižene površine u Zk 63,00 m². Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Bulevar. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, hodnika, ostave i balkona. Stan je kompletno adaptiran 2017. godine. Prilikom adaptacije su promijenjene elektro i vodovodne instalacije u kuhinji, kupatilu i toaletu. Postavljeni su automatski osigurači i nove elektroinstalacije. U trpezariji,kuhinji, kupatilu, toaletu i ostavi su postavljene nove keramićke pločice. Postavljena je nova drvena termoizolaciona vanjska stolarija u stanu. Promijenjena je nova unutrašnja drvena stolarija u stanu. Zamijenjeni su svi radijatori. Postavljena je ambijetalna led rasvjeta sa spuštenim stropom i dekorativnim zidnim pločicama u dnevnom boravku. Odličan raspored prostorija, veoma atraktivna lokacija, mali režijski troškovi, prozračne i svijetle prostorije čine ovu nekretninu idealnom za porodičan život. Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade. Stan je posebno pogodan za bračne parove sa malom djecom jer se u neposrednoj blizini nalaze obdaništa, osnovne i srednje škole kao i visokoškolske obrazovne institucije.

NAPOMENA: U oglašenu cijenu stana ulazi i kuhinja i američki plakar u spavaćoj sobi.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u naselju Bulevar. Ovo je izuzetno atraktivna lokacija za život zbog svoje centralne pozicije i dostupnosti svih gradskih sadržaja. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine, dječija igrališta i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U krugu od cca. 800 m se nalaze: supermarketi, mala zelena pijaca, osnovna škola, obdanište, visokoškolske ustanove, sportski tereni, igralište za djecu, UKC Gradina, apoteke, glavna pošta, banka i taxi/autobuska stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena unutrašnja i vanjska termoizolaciona stolarija. Pod u sobama kvalitetni hrastov parket. Visokokvalitetne keramičke pločice u kuhinji sa trpezarijom, kupatilu, toaletu i hodniku. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.