Broj nekretnine: 36/2022-P2

NOVA CIJENA! Moderna, luksuzna vila sa natkrivenom garažom i pomoćnim objektom, stambene površine cca.160 m² sa predivnom privatnom ograđenom baštom površine 960 m², izgrađena na odličnoj, mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini grada Živinica

Opis nekretnine

Prodaje se moderna, atraktivna kompletno namještena vila sa natkrivenom garažom i pomoćnim objektom izgrađena po najsavremenijim građevinskim standardima od vrhunskih materijala ukupne stambene površine cca. 160 m², spratnosti prizemlje+sprat+potkrovlje. Objekat je sagrađen na ograđenoj zemljišnoj parceli površine 960 m² na kojoj se nalazi prelijepa bašta i travanjak. Nekretnina je izgrađena 2011.godine ali je kompletno završena 2021 godine.  Stambeni objekat se odlikuje  vrhunskim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim stambenim prostorom i odličnom, mirnom lokacijom sa  novom komunikacionom infrastrukturom. Sama vila se nalazi na lokaciji prepunoj zelenila, izdvojenoj od gradske buke.

PRIZEMLJE: Površina prizemlja je 9×9,50 m²,a sastoji se od prostranog dnevnog boravka i trpezarije, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, ulaznog hodnika i kotlovnice.

PRVI SPRAT: Sastoji se od dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, hodnika, kupatila i terase.

POTKROVLJE: Sastoji se od velike prostorije koja se može prilagoditi različitim namjenama stambene površine cca. 60 m².

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu šire urbane gradske jezgre u ulici Stara Pruga/Kovači odnosno u blizini magistralnog puta Tuzla-Sarajevo. Od užeg centra Živinica udaljena je samo par minuta vožnje. Okružen je porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlovnice (na pelet). Vanjska PVC termoizolaciona stolarija najboljeg kvaliteta. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Komarnici. Podovi laminat/parket. Kvalitena keramika u kupatilima. Ambijentalna LED rasvjeta sa senzorima u kući i van kuće.  Kapija na daljinsko upravljanje. Gradska voda i bunar sa hidroforom. Velika natkrivena garaža za fizički odvojena od vile. Kotlovnica. Urađena kvalitetna drenaža. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet. Kuća osigurana do kraja Augusta 2023.godine. Video i alarmni nadzor.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.