Broj nekretnine: 112/2017-P2

NOVA CIJENA! Moderan stambeni objekat površine cca. 330 m² u roh bau fazi, izgrađen na ravnoj parceli površine 1032 m² na mirnoj lokaciji u blizini Kalesije, Donji Rainci

Opis nekretnine

Prodaje se nedovršen, kvalitetan stambeni objekat u roh bou fazi građen po savremenim građevinskim standardima, ukupne površine cca. 330 m², spratnosti Pr+2. Stambeni objekat se sastoji od tri stana identičnih po dispoziciji veličina od po 110 m². Stanovi sadrže dnevni boravak, dvije spavaće sobe, trpezariju, kuhinju, kupatilo, predsoblje i terase. Objekat je građen u periodu do 2007.godine na ravnoj zemljišnoj parceli površine 1032 m². Nekretnina se nalazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, okružena individualnim stambenim objektima, udaljena od magistralnog puta M4 par minuta voženje. Stambeni objekat se odlikuje se odličnim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Moderan i funkcionalan dizajn daje objektu reprezentativan izgled. Pristup stambenom objektu je direktno sa asfaltnog puta.

NAPOMENA: Moguća zamjena za stan u Tuzli ili Sarajevu

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Sadržaj:

Prizemlje: Dnevni boravak, dvije spavaće soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik. izlaz na terasu.

I sprat: Dnevni boravak , dvije spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo,hodnik,terasa, ostava.

II sprat: Dnevni boravak, dvije spavaće soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik. Terasa.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u blizini magistralnog puta M4 Tuzla-Kalesija. Udaljen je cca. 5 kilometara od centra Kalesije i cca. 15 kilometara od Tuzle. Iako smješten na prekrasnoj mirnoj lokaciji, u blizini se nalaze razni trgovački objekti, apoteke, benzinske pumpe, škole, odnosno poslovni objekti različitih namjena.

Standard:

Grijanja opcionalno. PVC vanjska stolarija. U objektu razvedeni struja i voda. Krovna konstrukcija crijep. Objekat urađen od blok cigle i siporeksa.