Broj nekretnine: 128/2016-P2

SNIŽENO ! Moderan i kvalitetno adaptiran trosoban stan uknjižene površine 93 m² (stvarna površina stana cca. 100 m²), Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, kvalitetno adaptiran trosoban stan uknjižene površine 93,00 m², dok je stvarna površina stana cca. 100,00 m². Nekretnina se nalazi na šestom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Stan je adaptiran u nekoliko navrata. Posljednja adaptacija je urađena 2010. godine. Kvalitetna adaptacija i moderan dizajn stana, atraktivna lokacija, odličan raspored prostorija, blizina centra grada, dvostrana orijentacija stana istokzapad, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove kvalitetne nekretnine. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, dvije prostrane spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta i balkona. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Igralište za djecu se nalazi ispred zgrade, a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

NAPOMENA: Modernu kuhinju rađenu po mjeri sa svim ugradbenim električnim uređajima kupac stana dobiva GRATIS!

Moguća zamjena za manji dvosoban stan.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na šestom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u dnevnom boravaku, spavaćim sobama i degažmanu. Kvalitetna keramika u kupatilu, kuhinji, toaletu i hodniku. Kvalitetna protivprovalna i protivpožarana ulazna vrata. Automatski osigurači. Lift.