Broj nekretnine: 124/2017-P2

Moderan, kvalitetan višenamjenski poslovni prostor sa velikim staklenim portalima, površine 52,54 m² na odličnoj lokaciji, SPO “Titanik”, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, atraktivan, nov/nekorišten, višenamjenski poslovni prostor površine 52,54 m². Nekretnina se nalazi na prvom spratu SPOTitanik”. Poslovni prostor se sastoji od glavne prostorije, toaleta i kupatila sa predprostorom. Zbog svoje dobre pozicije, ulaza sa unutrašnje strane tržnog centra, velikih staklenih portala, pogodan je za različite vrste poslovnih djelatnosti. Naročito je pogodan za ordinacije i različite agencijske djelatnosti. Poslovni prostor posjeduje vlastiti vodomjer i sat za struju, a grijanje je centralno gradsko sa kalorimetrom, što pozitivno utiče na visinu režijskih troškova. Iza i ispred stambeno poslovnog objekta nalazi se prostrani parking za veliki broj vozila.

NAPOMENA: Pored oglašenog poslovnog prostora, moguća je kupovina i susjednog poslovnog prostora površine 69,48 m², koji se nalazi odmah pored, odnosno fizički se veže za predmetni prostor, što je naročito pogodno za otvaranje ordinacija ili manjih klinka.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada, pored tržnog centra “Konzum” i stambeno-poslovnog kompleksa “Avaz-Robot”, u zgradi SPO “Titanik”. Ovo je jedna od najtraženijih lokacija u gradu. U krugu od 500 metara nalaze se osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Panonska jezera, ugostiteljsko-trgovački objekti, Općina Tuzla, Hotela Tuzla, SPO Mellain, općinski i kantonalni Sud, MUP TK, glavna Pošta, veliki broj banaka i ostali gradski sadržaji.


Standard:
Centralno gradsko grijanje. Aluminijska vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u poslovnom prostoru, kupatilu i toaletu keramičke pločice. Automatski osigurači. Vodomjer. Spušteni stropovi sa LED rasvjetom. Zajednički parking ispred stambeno poslovnog objekta. Lift.